HVAD LAVER EN EJENDOMSADMINISTRATOR?

Som ejendomsadministrator eller property manager har du kontakt til mange forskellige samarbejdspartnere, som bygherrer, jurister, banker, ejendomsmæglere og forsikringsselskaber. Du har ansvaret for ejendommene i din portefølje med alt, hvad det indebærer, og så har du gode muligheder for efteruddannelse og udvikling i jobbet.

En administrator i en investeringsafdeling skal sørge for at tilfredsstille ejeren af den pågældende ejendom og få investeringen til at vokse. Denne type administrator sørger blandt andet for optimering af lejen, udarbejdelse af både bolig- og erhvervslejekontrakter, generel kontakt med lejere. En administrator i en foreningsafdeling skal til gengæld sørge for at tilfredsstille bestyrelsen i den pågældende ejendom. De rådgiver i forbindelse med byggesager, er beslutningsprocessor på generalforsamlinger, udarbejder realistiske driftsbudgetter og meget mere.

Se videoportrætter

I PRAKTIK SOM EJENDOMSADMINISTRATOR / PROPERTY MANAGER

Som praktikant hos én af Danmarks mange ejendomsadministrationer får du masser af erfaring med at administrere ejendomme og måske endda en ansættelse, efter praktikken er fuldført. Du får mulighed for at hjælpe med at løse en lang række af de opgaver, som ejendomsadministratorerne sidder med. Derfor skal du være engageret og klar til at tage imod nye udfordringer med stort gåpåmod. Til gengæld får du en spændende og udfordrende hverdag, hvor du får mulighed for at anvende de ting, du har lært på din uddannelse.

En praktikplads hos en ejendomsadministration kan blive dit første og måske vigtigste karriereskridt ind i en proaktiv og ambitiøs branche, der er i hastig vækst.

Find praktikplads

VORES HVERDAG I BRANCHEN

Hvordan er det egentlig at arbejde med ejendomsadministration?
Her kan du høre seks forskellige personer fortælle om deres hverdag i branchen.

Om Kampagnesiden

’Bliv Ejendomsadministrator’ udarbejdes af EjendomDanmark. Formålet med kampagnen er at give studerende et bedre indblik i, hvad det vil sige at være ejendomsadministrator og inspirere flere til at vælge denne karrierevej.

EjendomDanmark

Sociale Medier

# BlivEjendomsadministrator