DIN KARRIEREVEJ

Ejendomme er afgørende for os alle. Hver dag året rundt. De udgør rammen om vores liv, uanset om vi er på job eller hjemme. Som ejendomsadministrator får du det privilegie at være med til at sikre rammerne for millioner af menneskers hjem og arbejde. Samtidig med du skal sikre ejerne det bedste mulige afkast. Lyder det som et spændende job, kan du her på siden læse mere om, hvordan du bliver ejendomsadministrator.

STUDERENDE/NYUDDANNET KARRIERESKIFTE PRAKTIKPLADS ADMINISTRATORASSISTENT/ TRAINEE EA-UDDANNELSEN EJENDOMSADMINISTRATOR / KUNDEKONSULENT DIN PERSONLIGE KARRIEREUDVIKLING NYE UDFORDRINGER SØG LEDIGE STILLINGER EA-UDDANNELSEN PraktikpladsHvis du vælger en ejendomsadministrator-virksomhed som praktikplads, mens du er under uddannelse, er du allerede godt vej mod en karriere som ejendomsadministrator. Du kan søge om en praktikplads hos alle virk-somheder, der varetager ejendomsadminis-tration. Enten hos ejendomsadministrations-virksomheder eller hos virksomheder, der administrerer deres egne ejendomme.Længden din praktikperiode afhænger af, hvilken uddannelse du er i gang med. Nye udfordringerDu står ved en skillevej, hvor du har brug for nye udfordringer. Måske har du en baggrund inden for finanssek-toren måske som noget helt andet, men hvordan får du foden indenfor? Der er to oplagte muligheder. Enten kan du begynde EA-uddannelsen, eller du kan skrive en motiveret ansøgning og sende den til virksom-hederne. STUDERENDE/NYUDDANNET KARRIERESKIFTE
Graf om branchen

EN BRANCHE I VÆKST

De private ejendomsadministratorvirksomheder forventes at vokse med 3,4 procent ansatte om året fra 2016 til 2026, hvilket i alt svarer til en stigning på 40 procent. EjendomDanmarks beregninger viser, at der i 2026 vil være behov for 4.250 flere ejendomsadministratorer end i 2016. Knap halvdelen af disse stillinger er nødvendige på grund af vækst i branchen, mens den halvdel skal erstatte de nuværende ejendomsadministratorer, der forventes at være gået på pension i 2026.

Branchen har brug for 425 nye ejendomsadministratorer
– hvert år over de kommende 10 år.

Om Kampagnesiden

’Bliv Ejendomsadministrator’ udarbejdes af EjendomDanmark. Formålet med kampagnen er at give studerende et bedre indblik i, hvad det vil sige at være ejendomsadministrator og inspirere flere til at vælge denne karrierevej.

EjendomDanmark

Sociale Medier

# BlivEjendomsadministrator